21 / 06 / 2024

Kabuk Adamm

Kabuk Adamm

Hediyeli alışveriş konseptiyle Türkiye’de bir ilk başlatan Vivikea.com, denizin bereketini evlerinize hediye ediyor

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat yaptığı açıklamada Türkiye genelinde çok ciddi denetimlere başladığını dile getirerek emlak sektörünün kabuk değiştirdiğini söyledi.

Ceviz piyasası hareketlendi! Kabuklu ceviz, ithal ince kabuk ve ceviz içi ne kadar? 2023 Serbest piyasada ceviz fiyatı..

Ceviz hasadının başlamasıyla birlikte üreticiler serbest piyasada ceviz fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Kabuklu ceviz, ceviz içi, ithal ince kabuk ceviz ne kadar? İşte detaylar...

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

Ahmet Ercan'dan Türkiye'nin deprem riskine ilişkin dikkat çeken açıklama!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Girit'te bugün meydana gelen depremi değerlendirdi. Türkiye açısından bu depremlerin büyük bir sorun olmayacağını belirten Ercan, depremlerin nedenlerinin kabuk oluşumu olduğunu söyledi. Ercan, bu oluşumların süreceğini de kaydett

Emlakçılar dikkat! 2021'de değişiyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık faaliyetinde bulunamayacak. 1 Ocak itibariyle kabuk değiştirecek olan yönetmelik kapsamında, artık portallar emlak işletmelerinin yetki belgeleri yoksa ilanlarını yayınlayamayacak ve üye yapamayacak.

Kabuk İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabuk İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Berat Yılmaz ve Sait Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koç tarafından kuruldu.

Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor!

Türkiye'nin ilk hipermarketine kapılarını açarak perakende sektöründe çığır açan Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor. Açıldığı ilk yıllarda kapısında sıra beklenen alışveriş merkezinde şu sıralar hummalı bir çalışma sürüyor.

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, şehirlerin yeniden dizayn edildiğini belirterek, “Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor” dedi. Samut, bu süreçte inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi...

Hüseyin Samut: Başbakan sektöre cesaret verdi!

Başbakan Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların sektöre cesaret verdiğini ifade eden Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Samut, Türkiye güçlü bir istikrarla kabuk değiştiriyor dedi.

Bomonti, inşaatın gözdesi oldu!

İstanbul’daki kabuk değişimi ile yeni kültür, sanat ve eğlence bölgeleri doğuyor. Bomonti de bunlardan biri. Eski fabrika bölgesi son yedi yılda kültür, sanat, eğlence bölgesine dönüştü..

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Kabuk Adamm Haberi

Kabuk Adamm


Deniz kabuklarının enerjisini evlere taşıyan Kabuk Adamm’lar şık ve özgün tasarımlarıyla Vivikea.com’da sizlerle buluşuyor. 

Bilinen en eski tılsımlardan biri olan ve bereket getirdiğine inanılan deniz kabukları, farklı tasarımlarıyla evlerinize bereket getiriyor. Tasarımından üretimine her aşamasında doğal malzemeler kullanılan Kabuk Adamm’lar dekoratif lambalardan çerçevelere, duvar saatlerinden peçeteliklere kadar evlerinize şık ve dekoratif ürünler sunuyor.


Deniz havasını evinizin her köşesinde hissedin!

Bu yaz deniz havasını her an evinde yaşamak isteyenler Kabuk Adamm ürünleriyle denizlerin ferahlatıcı etkisini evlerine yansıtacak. Birbirinden şık ve zarif tasarımlarıyla evlere şıklık ve zerafet getirecek Kabuk Adamm ürünleri her an sizi sahil kenarında hissettirecek. Vivikea.com’da, satışa sunulan Kabuk Adamm dekoratif peçetelikleriyle sofralarınıza deniz kabuğu şıklığını yansıtabilir, doğal deniz kabuklarından yapılmış kablosuz masa lambalarıyla deniz ferahlığını evlerinizde yaşayabilirsiniz.

Denizin bereketini ve esintisini evlerinize...