02 / 05 / 2024

Vizyon Park, peşinatları 2 yıl sonraya erteliyor!

Vizyon Park, peşinatları 2 yıl sonraya erteliyor!

Kuyumcukent'in gayrimenkul alanındaki yatırımı İstanbul Vizyon Park, satış stratejisini yenileyerek ofis sahibi olmak isteyenleri yüzde 15 peşinatla, 96 aya kadar vade, 24 ay sonra ödemeye başlama imkanıyla ofis sahibi yapıyor



Leasing fırsatı sunuyor

Türkiye'de entegre altın ve mücevher sanayini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent'in gayrimenkul alanındaki yatırımı İstanbul Vizyon Park, ofis sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor. İstanbul Vizyon Park, Türkiye'nin en güvenilir leasing firmaları ile yaptığı özel anlaşmalar çerçevesinde, alıcılarına leasing fırsatları sunuyor. İstanbul Yenibosna'da, Kuyumcukent'in hemen yanında yükselen yeni iş rezidans projesi İstanbul Vizyon Park, satış stratejisini yenileyerek ofis sahibi olmak isteyenler, yüzde 15 peşinatla, 96 aya kadar vade, 24 ay sonra ödemeye başlama imkanıyla kira öder gibi ofis sahibi yapacak.

Ofisler teslime hazır

KUYAŞ Başkanı Sait Erdal Metiner, teslime hazır olan ofislerden satın alanların hemen ofislerine taşınarak kira yükünden kurtulacağını belirtti.
Tüm iş dünyasının ofis ihtiyaçlarım karşılayacak ileri teknoloji olanaklarıyla donatılan İstanbul Vizyon Park'ın 5 yıldızlı business oteli, alışveriş merkezi ve rezidans hizmetleri ile benzersiz bir proje olduğunu kaydeden Metiner, "inşaatlar tamamlandığı için alıcılarına leasing avantajı ile ofis sahibi olma imkanı tanıyan projede tüketiciyi faiz yükünü taşımadan ofis sahibi yapmayı amaçlıyoruz, İstanbul'da hem ulaşımı kolay, hem yeri prestijli, hem de taşınmaya hazır ofis ve işyeri bulmanın zorluklan düşünülürse İstanbul Vizyon park, ofis sahibi olmak isteyenler için cazip bir teklif sunuyor" dedi.

Kira getirişi de cazip

Hemen taşınıp, kazanmaya başlamanın ardından 24 ay sonra ödemelerin yapılabildiği yeni fırsatı ile iş dünyasının önünü açtıklarını belirten Sait Metiner, "İstanbul Vizyon Park, yüksek kira getirisiyle iyi bir yatırım olarak da öneriliyor" dedi. Projenin Ocak'ta satışa çıktığı andan itibaren iş dünyasından büyük ilgi gördüğünü belirten Metiner, 4 ayda ofislerin yüzde 90'ını sattıklarını söyledi. Metiner şöyle dedi: "Hatta ofis bloklarında şu anda satışta olan sadece 20 ofis kaldı. Bu bloklarda 480 ofis bulunuyor. Özellikle, ofis bloklarından sadece 20 adet kaldığı için ofis almak isteyenlerin elini çabuk tutmasını öneriyoruz. Çok amaçlı bloklarda da yüzde 70 satış gerçekleşti. Tamamı 327 adet olan çok amaçlı bloklarda kalan ofis sayımız 80. Toplamda 807 adet ofisimizden 667 sini sattık."

Yeni çekim merkezi olacak

İş dünyasının yeni çekim merkezi haline gelecek İstanbul Vizyon Park için 200 milyon dolar yatırım yapıldı. Tamamlandığında 250 milyon dolara mal olacak proje, 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor.
Kuyumcukent ile birlikte tamamlandığında 500 milyon dolara ulaşacak bu büyük yatıran için şu ana kadar 450 milyon dolar harcandı, İstanbul Vizyon Park, tamamlandığında kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi,Kuyumcukent kompleksi ile birlikte 902 bin metrekare alanda yer alarak İstanbul'un en büyük metrajlı ve en kapsamlı inşaat projesi olacak.


Posta


Geri Dön