02 / 05 / 2024

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, seyahat edecek ya da tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.



Kremlin, mail gönderilen bir bildiride, Putin'in finansal istikrarı hedefleyen "ek geçici önlemler" konulu bir kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre, bu göz önüne alındığında seyahat edecek ve ya tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.

Yeni düzenleme ile birlikte, yabancılar ve yerleşikler  arasında bulunan belirli işlemler için hükümetten izin almak gerekecek.

Vladimir Putin'den kripto para madenciliği açıklaması: Rekabet avantajlarımız var!

Apple ve Spotify'dan Rusya'ya ofis!

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön