27 / 04 / 2024

Vodafone Arena’nın açılış tarihi belli oldu mu?

Vodafone Arena’nın açılış tarihi belli oldu mu?

Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılış tarihini en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat işi aceleye gelmez. " dedi.



Başkan Fikret Orman, Ersan Gülüm’ü kendisi ayrılmak istediği için gönderdiklerini açıkladı, “Ne zaman isterse geri dönebilir. Satılmasını istemezdim, ancak o da gitmeyi arzu edince, bize de yol göstermek kaldı. İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın” ifadelerini kullandı



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ersan Gülüm’ün Çin’e transferini değerlendirirken, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı stoperin satışının, UEFA ile yaptıkları Finansal Fair Play anlaşmasıyla ilgili olmadığını dile getiren Başkan Orman, “O iş ayrı, bizim yaptıklarımız ayrı. Ben her zaman söylüyorum. Al­al­al devri kapandı. Şimdi sat­sat­sat döneminden geçiyoruz” diye konuştu.


Fikret Orman, Ersan’ı kendisi istediği için Çin’e gönderdiklerinin altını çizerek, “Para kazanmak güzel bir şey. Doğru harcıyorsanız ve paranızı doğru yönetiyorsanız sorun yok. Ersan’ın sözleşmesini yenilediğim zaman taraftarların çoğunluğu Ersan’a bu kadar para mı verilir diyordu. Epey de tenkit edildik. Şimdi aynı tenkitleri niye sattın diye sürdürüyorlar. Biz doğru bildiğimizi yapmaya gayret ediyoruz. Ersan ne zaman isterse geri döner. Kendisi feda yaptı. Beşiktaş da onun üzerine kol­kanat gerdi. Ersan tam bir Beşiktaşlılık duruşu gösterdi. Ben de yardımcı oldum. Satılmasını istemezdim ama o da gitmeyi arzu edince, bize de yol göstermek kaldı. İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın” dedi.


Beşiktaş’ın, Ersan Gülüm’ün boşluğunu doldurmakta zorlanacağı yönündeki eleştirilere de yanıt veren Fikret Orman, “İki erteleme maçımızda Boyko ile birlikte Delgado ve Marcelo’nun oynamayacak olmalarıyla ilgili tartışmalara katılmıyorum. Niye endişe yaratsın ki Ersan’ın gidişi? Tosic, Sırbistan Milli Takımı’nın sol stoperi. Durup dururken sorun yaratılmasın lütfen” yorumunu yaptı.


‘Tarihi bir gün olacak’

Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılış tarihini en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat işi aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. Çim kök salacak. Yaptım oldu bitti demeyip, en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.



Milliyet


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


STADIN açılış gününün tarihi bir gün olacağını kaydeden Fikret Orman, "Tarihi çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. En iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak" şeklinde konuştu. 


Vatan


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, dört gözle beklenen Vodafone Arena'nın açılışının tarihi bir gün olacağını söyledi. Orman "Stadın açılış tarihini çok kısa zamanda açıklayacağım. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat aceleye gelmez. Çatı kaplanacak, zemine çim serilecek. Çim kök salacak. Stadı 'Yaptım oldu bitti' demeyip, en iyi eseri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak" açıklamasında bulundu. 


Star


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sosa ve Quaresma için de Çin'den teklifler bulunduğu iddiası için, "Bize bir teklif gelmedi, gelseydik düşünür müydük? Düşünmezdik, bizim tek düşüncemiz şampiyonluk. Beşiktaş çok büyük bir kulüptür ve her oyuncumuza bir talep gelebilir" diye konuştu. İnşaatı devam eden Vodafone Arena içinse, "Bu ayın 20'sine doğru bir açıklama yapacağız. Açılış saatinin 19.03 olacağını söyleyebilirim. Ancak tarih kesin değil. Ne zaman hazır hissedersek o zaman" ifadelerini kullandı. 


Bugün 


Geri Dön