İş Fırsatları

Vodafone yeni personellerini arıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın!

Vodafone yeni personellerini arıyor. Yüksek maaşla 3 bin 500 kişi alınacak. İşte detaylar!Personel alımları 2023 yılında da devam ediyor

İş arayanlar aktif iş ilanlarını büyük bir ivedilik ile takip ediyor. Personel alımları 2023 yılında da devam ediyor. Bu iş ilanları arasında vodafone da yerini aldı. İşte Vodafone iş ilanlarına dair ayrıntılar…

Yeni yılda hem özel hem de kamu kuruluşları iş arayışına devam ediyor. İş hacmini günden güne büyüten özel şirketler, personel ihtiyacını gidermek iş ilanları yayınlıyor. Türkiye'nin hemen her kent merkezinde şubeleri bulunan Vodafone, 3 bin 500 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

 İşte, Vodafone personel alımına dair araştırılan ayrıntılar…  

2023 iş ilanları listesine Vodafone da eklendi. Bilinen GSM operatör markası, binlerce yeni personel alımı yapılacak. İş başvuru kabul edilen kişile, Vodafone Akademisi tarafından eğitim aldıktan sonra sahada aktif çalışacak.

VODAFONE İŞ İLANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapmak isteyen adaylar şirketin jobs.vodafone.com/careers?&location=turkey&domain=vodafone.com internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. İş başvurusu kabul edilen kişiler, daha sonra mülakata da girecektir. Son olarak mülakattan da başarılı bir şekilde geçen adaylar hemen kadroya alınacak ve işbaşı yapabilecek.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde deprem bölgelerindeki son durum ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı. Oktay "Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacak" diye konuştu.

İş arayan vatandaşlar için yayımlanan diğer personel alımlarına dair detaylar;

ŞEHİR HASTANELERİNE REKOR SAYIDA PERSONEL ALIMI!

İŞKUR’dan iş arayan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Şehir hastanelerinde çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisinden, temizlik görevlisine, garsondan, elektrik teknisyenine kadar birçok alanda personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacağının haberini veren İŞKUR, yine milyonlarca iş arayan kişinin yüreğine soğuk su serpti.

İŞKUR’un internet sitesinde yayımlanan son duyurular ışığında, tam 10 şehir hastanesindeki birçok kadroda personel alımı yapılacak. Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere amacıyla personellere ilişkin detaylar İŞKUR’un internet sitesinde açıklamalar mevcut.