27 / 04 / 2024

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Volkan Demirel Bodrum'dan villa aldı!

Milli Takım’da kendisine yer bulamayınca soluğu ailesiyle birlikte ünlü tatil beldesinde alan Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, lüks bir villa satın alıp bahçesine takımının bayrağını astırdı.



A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2016 kadrosunda kendisine yer bulamayan Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel, yeni kalesini Bodrum’da buldu!



Volkan Demirel Bodrum dan villa aldı!



Süper Lig’in bitmesiyle eşi Zeynep Sever ve kızı Yade ile Bodrum’a tatile giden ünlü futbolcu, Turgutreis’te görüp beğendiği deniz manzaralı lüks villayı satın aldı. 




Volkan Demirel Bodrum dan villa aldı!


HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMIYOR

Demirel, 3 milyon 600 bin TL ödediği villanın bahçesine Fenerbahçe bayrağı astırdı.




Volkan Demirel Bodrum dan villa aldı!



Ailesinin rahatı için hiçbir masraftan kaçınmayan yıldız futbolcu, evin dekorasyonu için ünlü bir mimarla anlaştı.




Volkan Demirel Bodrum dan villa aldı!



Sık sık evini ziyaret edip çalışmaları takip eden Demirel, dekorasyon işleri bitene kadar ailesiyle otelde kalacak.





Nuri ALTUNTAŞ/Habertürk



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel, Bodrum Turgutreis’te 3 milyon 600 bin TL değerinde bir villa aldı.


Süper Lig’in sona ermesini fırsat bilen futbolcular, aileleriyle tatile çıktılar. A Milli Takım’ın UEFA Euro 2016 kadrosunda yer alamayan Volkan Demirel, eşi Zeynep ve kızları Yade ile Bodrum’da tatil yapıyor. Fenerbahçeli kaleci, Bodrum Turgutreis’te bir villa satın aldı. Arkadaşlarının ‘Volkan’ın yeni kalesi’ benzetmesini yaptığı villa, 3 milyon 600 bin TL değerinde. Demirel, fiyatıyla dudak uçuklatan villada ailesinin konforu için hiçbir masraftan kaçınmadı. Futbolcu, villanın girişine Fenerbahçe bayrağı asmayı da ihmal etmedi.


Milliyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe’nin yıldızı Volkan Demirel, ligin bitmesiyle, soluğu ailesiyle birlikter Bodrum’da aldı. Geçtiğimiz aylarda ameliyat olan Demirel iyileşir iyileşmez Bodrum'un yolunu tuttu.


Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ligin bitmesiyle birlikte eşi Zeynep ve kızları Yade ile Bodrum'a gitti. Posta’nın haberine göre, Turgutreis'te 3 milyon 600 bin TL'ye aldığı süper lüks villasına yerleşti.


Kale gibi yüksek duvarlarla çevrili villanın girişine Fenerbahçe'nin bayrağını astırdı. Volkan Demirel'in milyon dolarlık yatı da Bodrum'a demir attı.


Sözcü


Geri Dön