02 / 05 / 2024

Volkswagen, Black Box İstanbul'un isim sponsorluğunu üstlendi!

Volkswagen, Black Box İstanbul'un isim sponsorluğunu üstlendi!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisindeki Black Box İstanbul'un isim sponsorluğunu Volkswagen üstlendi. 19 Haziran'da İskoç rock grubu Travis ile açılışı yapan mekan yeni adı Volkswagen Arena ile etkinliklerine devam edecek...



19 Haziran'da İskoç rock grubu Travis ile açılışı yapan Black Box İstanbul'un isim sponsorluğunu Volkswagen üstlendi. Canlı müzik ve gösteri sanatları merkezi olan Black Box İstanbul artık Volkswagen Arena olarak anılacak. 


Maslak – Ayazağa – Kağıthane üçgeninin ortasında konumlanan UNIQ İstanbul kompleksi içerisindeki Volkswagen Arena, Pozitif tarafından yönetiliyor ve işletiliyor. Söz konusu etkinlik alanı; Volkswagen’in sponsorluğunun da katkısıyla önümüzdeki dönemde dünya çapındaki müzisyenleri, grupları, performans sanatçılarını ve gösterileri Türkiye’ye getirmeye devam edecek.


Volkswagen Arena, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklama yapan Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, Volkswagen’in toplumsal hayata sadece otomobillerle değil, kültür ve sanat etkinliklerine destek olarak da katkı sağlamayı ilke edindiğini söylerken sözlerine şu şekilde devam etti.. Parçası olduğumuz topluma ve ortak yaşam alanlarına karşı sorumluluğumuz olduğu anlayışıyla kültür, sanat ve spor faaliyetlerine de destek veriyoruz. Volkswagen Arena bunun en yeni kanıtını oluşturuyor. Volkswagen Arena’ya isim sponsoru olmamızın yanı sıra Türkiye’de müziğin ve performans sanatlarının gelişimine destek vermeye de devam edeceğiz.


Pozitif CEO’su Cem Yegül ise “Kuruluşumuzun 25. yılında kapılarını açan Volkswagen Arena bizim için değerli ve Volkswagen gibi küresel bir markanın sponsorumuz olmasından gurur ve mutluluk duyuyoruz. Volkswagen’in de desteğiyle Volkswagen Arena, dünya çapında bir canlı müzik ve performans merkezi olacak” dedi. 


Üstün ses kalitesinin ön plana çıkarıldığı amplified canlı konserlere, lojistik ve teknik özellikleri sayesinde televizyon ve moda şovlarından gala yemeklerine, şirket etkinliklerinden ödül seremonilerine, lansmanlara kadar birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan Volkswagen Arena toplam 5 bin 800 kişi kapasiteli olarak tasarlandı.


Mekan yeni ismiyle Buena Vista Social Club, Chet Faker ve Morrissey gibi dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 


Volkswagen Arena nerede?

D100, TEM, Büyükdere Caddesi ve Kağıthane - Cendere Yolu'ndan ulaşım sağlanan Volkswagen Arena için araçsız M2 Yenikapı - Hacıosman hattı – İTÜ Ayazağa Durağı 'Plazalar' çıkışından 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Metro sonrası ücretsiz ring seferler bulunuyor. Minibüs ile Beşiktaş - Ayazağa minibüsleri kullanılarak gelineceği gibi 41C, 41E, 41M, 48L, 41AT hatlı otobüslerin Tuğla Fabrikası Durağı'nda inilerek de alana ulaşım sağlanıyor. 


Volkswagen Arena hakkında:

Toplam kapasite:

5.500 kişi

Giriş katı (Ayakta):

2.982 kişi

Giriş katı (Oturmalı):

1.920 kişi

Sabit tribünler kapasite:

2.214 kişi

Ek tribünler kapasite:

562 kişi

VIP loca koltuklar:

304 kişi

Yıllık beklenen ziyaretçi:

420.700 kişi

Yıllık hedeflenen etkinlik sayısı:

120 etkinlik

Otopark kapasitesi:

1.200


Volkswagen Arena adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Caddesi No:4A 34396 Sarıyer / İstanbul


Volkswagen Arena iletişim:

0212 377 67 00 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön