Otomobil

Volkswagen Caddy modellerinde büyük indirim! Tüm Caddy modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen marka ve modellerden olan Volkswagen Caddy’in Life, Style, Impression ve Cargo modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı. İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi... Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen Caddy’in Life, Style, Impression ve Cargo modellerine tam 45

Kendi sınıfındaki Doblo ve Fiorino modellerine fark atan Volkswagen Caddy’in tüm modellerine büyük indirim yapıldı. Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen Caddy’in Life, Style, Impression ve Cargo modellerine tam 45.500 TL indirim geldi.

NE İSTERSENİZ PARMAK UÇLARINIZDA

Bu aracın bir fonksiyonu çalıştırmak amacıyla dizayn edilen düğmelerine parmağınızla dokunmanız yeterli. Kendi sınıfında sadece onda bulunan Yeni Dokunmatik Tuş takımı fonksiyonel ve aynı zamanda çok şık.

 

BİRAZ İŞ, BİRAZ MÜZİK

Caddy’nin renkli 8.25” (20,9 cm) geniş dokunmatik multimedya ekranı üzerinden araç bilgilerini izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, radyoyu kontrol edebilir, navigasyon sistemini kullanarak gitmek istediğiniz yerleri işaretleyebilirsiniz. Aynı zamanda, Composition Color Radyo’nuz altı tane hoparlör, orta konsolda 2 adet USB-C port ve Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı ile beraver size kusursuz bir müzik deneyimi sunmak için hazır.

Peki, Volkswagen Caddy kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

BÜYÜK RAHATLIK

Bu araçta yer alan elektromekanik park freniyle aracınızı olduğu yerde güvenle park ediyorsunuz.  Bunun yanı sıra, Caddy Autohold sistemiyle en dik yokuşlarda güvenle aracınızı yormadan kalkış yapmanıza imkân verir.

 

VOLKSWAGEN CADDY TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CADDY FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Mayıs 2023 tarihinde saat 06.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.63 Türk Lirası, Euro 21.42 Türk Lirası, altının gramı ise 1271 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Touareg'e tam 409.400 TL’lik zam yapıldı! Touareg’in yeni fiyatına çok şaşıracaksınız!

Volkswagen Passat Alltrack'e gelen zam herkesi şaşırttı! Passat Alltrack'e tamı tamına 174.800 TL zam geldi!

Volkswagen Passat Variant’a akıllara durgunluk veren zam! Tamı tamına 108.200 TL’lik zam geldi!