02 / 05 / 2024

Volkswagen Caravelle’ye büyük zam! İşte, 22 Aralık 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Caravelle’ye büyük zam! İşte, 22 Aralık 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinin başında gelen Volkswagen’in minibüs modeli Caravelle’nin Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Peki, zamlanan Volkswagen Caravelle kaç lira oldu? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi…



Yeniden tasarlanan çizgileri, bu çizgileri tamamlayan krom şeritli ön ızgarası ve gövde rengi tamponlarıyla beğeni toplayan Volkswagen Caravelle’nin elektronik bagaj kapağı tek bir düğmeye dokunarak kolayca açılıp kapatılabiliyor.

Sürücü ve yolcu bölümüne farklı derecelerde ısı veren klimatronik klimasıyla sıcaklığı istenildiği gibi ayarlamaya olanak sunan Volkswagen Caravelle, elektromekanik servotronik direksiyonuyla da konforu üst seviyelere çıkarıyor.

Yağmurun yağması ile birlikte silecekler otomatik olarak çalışmaya başlayarak görüşü ve konforu yükselten Caravelle, hava karardığında veya karanlık bir tünele girildiğinde farları kendisi yakıyor.

Peki, Volkswagen Caravelle’nin özellikleri neler? İşte, Volkswagen Caravelle’nin özellikleri ve  22 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön