29 / 04 / 2024

Volkswagen Polo’da şoke eden fiyatlar... İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Polo’da şoke eden fiyatlar... İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’ın minimalist hatchback modeli Polo’nun Kasım ayı fiyatları ne durumda? İşte, Volkswagen Polo’nun 12 Kasım 2022 fiyat listesi…



Akıllı aydınlatma teknolojisi, işlevsel ve göz alıcı tasarımı ile premium donanım özelliklerini birlikte sunan Volkswagen Polo, dijital kontrol sistemleriyle de sürüş keyfini yükseltiyor. 

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan kompakt gövdesinin ardında gizlediği geniş iç hacmi ve yükleme kapasitesi, Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” ve IQ.LIGHT – LED Matrix farlar gibi premium otomobillerde görmeye alışık olunan teknolojileri, Volkswagen üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Polo, alıcılarına sunuyor.

Yapay Zeka ile geceler gündüze dönüyor!

Polo’nun aydınlatma alanında otomotiv sektörünün en gelişmiş teknolojisini sunan IQ. LIGHT – LED Matrix farları aktif sürüş güvenliğini en üst seviyede destekliyor ve ayrıca Polo'nun gece trafiğinde ışıldamasına da katkı sağlıyor. Sistemi yöneten yapay zeka algoritması ile birbirinden bağımsız olarak açılıp, kapatılabilen ve her bir farın içinde bulunan çok sayıda LED modül, farklı hava ve yol şartlarında en iyi aydınlatmayı sağlıyor. IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, ayrıca düşük enerji harcamaları ile yakıt ekonomisine de katkı sağlıyor.

Konfor


 Polo, 10.25 inç Dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro", 10.25 inç genişliği sahip yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranıyla, tüm veri ve bilgileri direkt olarak kullanıcının görüş alanına yansıtıyor. Üstelik bütün bu veri ve bilgilerin nasıl gösterileceğini, kullanıcılar kendi zevk ve tercihlerine göre ayarlayabiliyorlar. 


Geri Dön