Otomobil

Volkswagen T-Roc'ta Mayıs rüzgarı! Fiyatlar belli oldu! T-Roc almak isteyenler hemen baksın! T-Roc 2024 fiyat listesi

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer olan Volkswagen T-Roc'un mayıs 2024 fiyatları belli oldu. Peki Volkswagen T-Roc Mayıs fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen T-Roc 16 Mayıs 2024 fiyat listesi.

Volkswagen'in en sevilen suv modeli T-Roc'un Mayıs 2024 fiyat listesi açıklandı. SUV model sevenler tarafından yakından takip edilen T-Roc'ta mayıs ayında zam geldi. Peki T-Roc ne kadar oldu?

Stil sahibi kompakt SUV’lerden biri olan T-Roc, keskinleştirilmiş iç ve dış tasarımı, iç mekanda yeni kalite seviyesi ve geliştirilmiş teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Gelişmiş konfor özellikleri ile de görenleri kendine hayren bırakan T-Roc'ta tercihlerinize göre kişiselleştirebileceğiniz 10,25” Dijital gösterge paneli “Digital Cockpit Pro” ve diğer gelişmiş özellikler yer alıyor.

T-Roc’un, önünde seyreden araçla aranızdaki mesafeyi koruyan Adaptif Hız Sabitleyici “ACC” sistemi ve diğer güvenlik teknolojileri ile daha güvenli bir sürüş sağlıyor. 

Aynı zamanda T-Roc’un üstün IQ.LIGHT – LED Matrix farları her koşulda daha iyi bir görüş sağlar

T-Roc’un arkasında, tıpkı öndeki gibi yüksek teknolojili IQ. LIGHT stop lambaları görev yapar. Tamamı LED aydınlatmalara sahip park, fren, sinyal, geri vites ve sis lambaları ile modern ve işlevsel bu stop lambaları, aynı zamanda modern Volkswagen’lerin yeni tasarım felsefesini yanısıtor. 

T-Roc'ta kullanılan tamamen dijital gösterge panelleri, sürüşle ilgili tüm bilgileri çekici grafiklere sahip. Üstelik mühendislik aşamasında elde edilen dengeli çalışma karakteri, çok düşük motor sesi ile keyifli bir yolculuk yapmanızı sağlayacak.

Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? Volkswagen T-Roc kaç lira? Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? Volkswagen T-Roc Mayıs 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 2024 Mayıs fiyat listesi...

T-ROC FİYATI NE KADAR? T-ROC MAYIS 2024 FİYATI KAÇ LİRA? 2024 T-ROC FİYAT LİSTESİ 

Model (*4) Donanım Fiyat (*1-2-3-8)  
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Life 1.805.000,00 TL  
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style 1.947.000,00 TL  
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line 2.170.000,00 TL  

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://binekarac.vw.com.tr/tr.html

Otomobil fiyatlarına indirim sinyali! Önce Hyundai, şimdi de Volkswagen!

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi