27 / 04 / 2024

Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları belli oldu. Yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemiyle öne çıkan Taigo'nun fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Taigo'nun yeni fiyatları belli oldu. Yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemiyle öne çıkan Taigo, 1.5 TSI motorla kullanıcıların beğenisine sunuldu. 10,25” Dijital Gösterge paneliyle ilgi odağı olan Taigo, şirketin en üst düzey modellerinde kullanılan ultra yüksek teknolojili IQ. LIGHT aydınlatma sistemiyle benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Volkswagen Taigo nun yeni fiyatları açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...Sadece tarzını değil aynı zamanda karakterini de cesurca sergileyenlerin bir numarası olan Yeni Taigo, aynı zamanda Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli! Arkaya doğru alçalan tavan hattının her açıdan vurgulandığı etkileyici ve sportif tasarımıyla pek çok kişinin kalbini kazanan Taigo,  gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla sağlıyor.

Peki, Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön