29 / 04 / 2024

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap'ın 2023 Ocak ayı fiyatları belli oldu. İşte Volkswagen Transporter,  19 Ocak 2023 fiyat listesi...



Hem iş hayatında hem de gündelik kullanımda sürücülere kolaylık sağlayan birçok özellikle donatılan Volkswagen Transporter, baştan aşağı yenilenen tasarımı ile dikkat çekerken, gövde rengi tamponu ve yan aynalarıyla oldukça göz alıcı bir hal aldı.

Volkswagen Transporter modellerinin gövde rengindeki dış dikiz aynaları, kontak anahtarı veya kokpitte yer alan ayna kumandası ile tek bir tuşa dokunarak katlanabiliyor. Transporter, krom kaplamalı ön ızgarası ve gövde rengi tamponuyla oldukça beğeni topluyor.

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap ın fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Yeni iç mekânı son derece farklı ve kusursuz olan Transporter, bu haliyle de alışılagelmiş ticari araçlara kıyasla farkını ortaya koyuyor. Aynı zamanda üstün teknolojik özellikleriyle de kullanıcılara birçok kolaylık sunuyor.

Hız sabitleyici, herhangi bir pedala dokunmadan sürekli aynı hızda gitme imkanı sağlarken, gerektiğinde hız sabitleyici kolu üzerinden sabitlenen hızı artırıp düşürme imkanı da veriliyor. Ayrıca Transporter, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu ile konforlu bir sürüş deneyimi vadediyor.

Peki Volkswagen Transporter'ın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte, Volkswagen Transporter'ın 19 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön