19 / 05 / 2024

Volkswagen Voyage 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Volkswagen Voyage 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, otomobil pazarındaki yelpazesini genişletiyor. Peki Voyage Sedan modelinin özellikleri neler? Ne zaman Türkiye'de satışa çıkarılacak? Ayrıntılar haberimizde...



Volkswagen, Voyage B sınıfı sedan modeli Brezilya'da satışa çıkarılan modelin Türkiye'ye ne zaman geleceği ise otomobil severler tarafından merakla bekleniyor. Voyage sedan modeli eğer ülkemize gelecek olursa fiyat etiketinin 300.000 Türk Lirasını geçeceği düşünülüyor.

Volkswagen Voyage 300 bin TL den başlayan fiyatlarla: Türkiye Yollarında!

Türkiye'de otomobil markaları ile rekabeti kızıştıracak olan Volkswagen Voyage, Yeni fiat Egea modelinin dizel versiyonundan bile ucuz olacak.Renault Taliant, Honda City ve Fiat Egea gibi bu modeller Voyage'nin rakipleri olarak gözüküyor. Volkswagen daha önce Türkiye'de düşük fiyat etiketine sahip B sınıfı bir sedan satışa çıkarmıştı.

Otomobil pazarlardaki satışının nasıl olacağı ise merak konusu. Modelin başlangıç paketinde 1.0 litrelik benzinli motor bulunuyor. 84 beygir gücü ne kadar çıkabilen bu otomobil, manuel şanzıman ile birlikte alıcılarına sunulacak. Ancak bunların sade bir söylenti olduğunun altını çizerek henüz Volkswagen'den konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!


Geri Dön