08 / 07 / 2024

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Hindistan'ın önde gelen otomobil üreticilerinden Mahindra, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki Mahindra e2o modeli otomobilin özellikleri neler? Türkiye fiyat etiketi ne kadar? Sorularının cevapları haberimizde..



Hindistan'ın önde gelen otomobil üreticilerinden Mahindra, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Son zamanlarda ülkemizde ve Avrupa ülkelerinde elektrikli araçlara artan yoğun talep doğrultusunda sektörün önde gelen otomobil markaları elektrikli araçların üretimine başladı.

Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Hindistan otomobil üreticilerinden Mahindra, e2o modeli ile Türkiye'nin en ucuz otomobili olacak. Fiyat listesini görenler bayilere koşacak. Gündeme bomba gibi düşen Mahindra e2o modeli, Türkiye fiyat listesi açıklandı. Otomobil severlerin merakla beklediği bu otomobil, alıcıları karşısına elektrikli olarak çıkıyor. Türkiye'de ve dünyada yaşanan çip krizi ile birlikte dövizdeki dalgalanma sonucunda ekonomide hareketlilik otomotiv sektörünü de yakından etkiledi. 

Türkiye'de TOGG elektrikli otomobili 2023 senesinde satışa sunulacak. Ancak satış fiyatının ne kadar olacağı belli değil. Bu sırada da ülkedeki elektrikli otomobil sektörü de gün geçtikçe hızla büyümeye başlıyor.

 

Peki otomobilin özellikleri neler? Türkiye fiyat etiketi ne kadar? Sorularının cevap haberimizde...  


Geri Dön