08 / 07 / 2024

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL'den satışa çıkacak!

Hindistan'ın önde gelen otomobil üreticilerinden Mahindra, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki Mahindra e2o modeli otomobilin özellikleri neler? Türkiye fiyat etiketi ne kadar? Sorularının cevapları haberimizde..



Safhabercom'da yer alan habere göre, sıfır otomobil fiyatlarındaki yükseliş ve yakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar sonucunda gözler elektrikli otomobillere çevriliyor. Basit tasarıma ve küçük boyutlara sahip olan Mahindra e2o modeli elektrikli otomobil uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mahindra e2o Türkiye yollarında! 140 bin TL den satışa çıkacak!

Dünyanın en kalabalık ülkelerinden olan Hindistan pazarı için üretildiği düşünülen bu araç tek kapısı ila alıcılarına sunuluyor. Otomobilin tek kapılı, elektrikli ve uygun fiyatlı olması ülkemize daha gelmeden gündeme düşmesine yetti. Mahindra e2o modeli, özelliklerine baktığımızda düşük motor gücü ile birlikte elektrikli olarak ülkemize gelecek.

Otomobilin Hindistandaki fiyat etiketi 8.000 dolar. Araç tam şarjla 100 kilometre menzil yapabiliyor. Otomobilin şehir merkezleri için özel olarak tasarlandığı fabrikanın verilerinde belirtiliyor. Tek kapılı tasarımıyla aynı zamanda dört kişilik kapasiteye sahip. Türkiye'de bu otomobilin fiyatına KDV ve ÖTV'nin eklenmesi ile birlikte tam 140.000 Türk Lirasından satışa çıkarılacağı konuşuluyor.

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!


Geri Dön