30 / 04 / 2024

Voyage otelleri her yıl yenileniyor!

Voyage otelleri her yıl yenileniyor!

Etsgrup Başkanı Mehmet Ersoy, Voyage otellerinde her yıl yenileme yatırımı sistemine geçtiklerini belirtti



Etsgrup Başkanı Mehmet Ersoy, Voyage otellerinde her yıl yenileme yatırımı sistemine geçtiklerini belirterek, " Bu doğrultuda Voyage Torba, Voyage Torba Private, Türkbükü, Sorgun ve Belek otellerini 14 milyon euro harcayarak yeniledik" dedi.

Personel yüzde 25 arttı
Etsgroup bünyesinde yer alan Voyage otelleri, ultra her şey | dahil sistemi ile Voyage Bodrum, Torba, Türkbükü, Private, Belek ve Voyage Sorgun olarak altı farklı noktada hizmet veriyor. Etsgrup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, müşteri sayısının yatırım ve yenileme yapıldıkça arttığını belirterek, bu doğrultuda personel sayısını yüzde 25 artırarak 2 bin 450'ye yükselttiklerini dile getirdi.

14 milyon euro'luk yenileme
Geçen yıl 10, bu yıl ise 14 milyon euro yenileme yatırımı yaptıklarını belirten Mehmet Ersoy şöyle konuştu: "Voyage otellerinde her yıl yenileme yatırımı sistemine geçtik. Bu yıl misafirlerimizin talebi doğrultusunda ultra lüks konsept ile 5 milyon euro'ya Voyage Torba Private, 7 milyon euro'ya Voyage Türkbükü ile l'er milyon euro'ya Sorgun ve Belek otellerimizi yeniledik."

Yeni yatırımlar olacak
Mehmet Ersoy, önümüzdeki dönemde Bodrum'da 1, Antalya'da 2, İstanbul ve Kıbrıs Girne'de birer yeni yatırım yapacaklarını söyledi.

Ersoy, Voyage'larda önümüzdeki yıldan itibaren çocuklu aileler için sunacakları hizmetle ilgili olarak, "Aileler, kurulacak özel oyun alanlarında, profesyonel ekiple zaman geçiren çocuklarını, depozito karşılığı verilecek dizüstü bilgisayarlarla takip edebilecek" dedi.
Posta


Geri Dön