25 / 07 / 2024

Walter, Ege’de ciroyu ikiye katlayacak!

Walter, Ege’de ciroyu ikiye katlayacak!

Ege Bölgesi'nde Nisan 2012'den bu yana yetkili bölge bayisi olarak çalışmalarını sürdürdüğü Vardaroğlu Teknik Hırdavat ile kısa sürede güçlü bir işbirliği kuran firma, bölgede etkin konuma geldi


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!



Sektörün önde gelen firması Alman Walter AG'nin Türkiye iştiraki Walter Kesici Takımlar, hedefini Ege'de cirosunu ikiye katlamak olarak belirledi. Yetkili bölge bayisi olarak çalışmalarını sürdürdüğü Vardaroğlu Teknik Hırdavat ile kısa sürede güçlü bir işbirliği kuran Walter, bölgede etkin konuma geldi. 


Başarılı işbirliği 

Ege Bölgesi'nde Nisan 2012'den bu yana yetkili bölge bayisi olarak çalışmalarını sürdürdüğü Vardaroğlu Teknik Hırdavat ile kısa sürede güçlü bir işbirliği kurmayı başaran Walter, başta otomotiv, havacılık ve kalıpçılık olmak üzere, her sektörden müşterilerin gereksinimlerine özel tek elden komple çözümler sunarak, talaşlı imalat konusunda bölgede hızla etkin bir konuma geldi. Walter Türkiye Genel Müdürü Fatih Çelik, genç, dinamik ve yetkin satış ekibi ile orta vadeli hedeflerinin Walter'i bölgede liderliğe taşımak ve pazar payını ciddi oranda artırmak olduğunu ifade etti. Walter, yeni bölge satış stratejisi kapsamında pazara ve müşteriye yakınlaşmak, daha iyi hizmet vermek için rganizasyonel altyapısını da güçlendirdi. Ege Bölgesi için satış müdürlüğü görevine atanan şirketin Teknik Müdürü Saygın Bakır, kendisinin de Egeli olduğunu belirterek gerek projeler ve uygulamalarda sahip olduğu bilgi birikimi ve uzmanlığı, gerekse çözüm odaklı yaklaşımı ile bölgeye artı değer katacağını, proje çalışmalarında rakipler arasında fark yaratacağını belirtti. 


EMO 2013'e damga vuracak

Bu yıl 16-21 Eylül tarihlerinde Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek Uluslararası EMO fuarına her zaman olduğu gibi yine çok iddialı, devasal bir stant ile hazırlanan Walter, teknoloji ve verimlilik ile daima bir adım önde olma misyonunda en son geliştirdiği kesici takımlarıve kapsamlı üretim ekonomisi hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fatih Çelik ve Mehmet Vardaroğlu Türkiye'yi temsilen katılacakları EMO fuarında, tüm ziyaretçileri Walter standına beklediklerini ifade etti.


Yeni Asır


Geri Dön