02 / 05 / 2024

Wavin Pilsa proje satış ekibi kurdu!

Wavin Pilsa proje satış ekibi kurdu!

Wavin Pilsa, 2011 yılında sektöre çözümler sunmak amacıyla bir Proje Satış Ekibi kurdu. Wavin Pilsa mevcut ürün portföyüyle birlikte Wavin Grup 'un dünya çapındaki inovatif ürünlerini de Türkiye pazarına sunuyor  



“Türkiye 'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu ” arasındaki Wavin Pilsa, 2011 yılında sektöre çözümler sunmak amacıyla bir Proje Satış Ekibi kurdu. Wavin Pilsa mevcut ürün portföyüyle birlikte Wavin Grup 'un dünya çapındaki inovatif ürünlerini de Türkiye pazarına sunuyor.



Sektöründe saygın bir firma olan Wavin Pilsa, geniş çeşitliliğe sahip yüksek kalitedeki plastik boru ve ek parçalarını üreterek   40 'ıncı yılını tamamladığı 2011 yılında sektöre iddialı bir giriş yaptığını 2-6 Mart 2011 tarihlerinde düzenlenen Pipexpo Fuarı 'nda müjdeledi. Fuar boyunca ilgi odağı olan Wavin Pilsa, özellikle yenilikçi ürünleriyle   dikkatleri üzerine topladı.

Wavin Pilsa Genel Müdürü Saeed Alavi, fuarda düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türk inşaat sektörü   büyümektedir fakat Wavin şžirketler Grubu 'nun geçerliliğini kanıtlanmış stratejileriyle Wavin Pilsa, sektörün büyüme hızından daha fazla bir büyüme hedeflemektedir. ”

“Türkiye 'de plastik boru piyasası çok daha fazla büyüyecek ”

İnşaat, üstyapı ve altyapı sistemlerinde daha önceleri bakır, demir, beton borular, vb. kullanıldığını, ancak son yıllarda plastik boruların bu geleneksel malzemelerin yerini almaya başladığını ifade eden Alavi, plastik boru endüstrisinin her yıl büyümeye devam ettiğini vurgulayarak “Bazı Avrupa Ülkelerinde Plastik Boru Sektörü çok daha ileri seviyelerde bulunmaktadır. Diğer yandan Türkiye 'de Plastik Boru 'nun nüfuz edebileceği hala bir potansiyel pazar var. Bu nedenle Pazar hacmi 2015 yılına kadar daha da artacak. Türkiye 'de hem altyapı hem üstyapıda daha çok yatırım olacağının da sinyallerini alıyoruz ” dedi.

Alavi, Wavin Pilsa olarak “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ” arasında bulunduklarını da sözlerine ekleyerek, önümüzdeki yıllarda amaçlarının bu liste içinde daha üst basamaklara doğru yol almak olacağını belirtti.

 


Wavin Pilsa Sektörde Hızla Yükseliyor

Saeed Alavi yaptığı konuşmada ayrıca, Wavin Grubu 'nun faaliyet gösterdiği ülkelerde sektörde bir numara veya açık ara ikinci sırada olmayı hedeflediğini ve stratejilerini bu hedefe uygun olacak şekilde geliştirdiklerini belirtti. “Türkiye 'de de hedefimiz aynıdır. Bu hedefimize ulaşmak için ilk etap olarak 2015 yılına kadarki süreçte neler yapmamız gerektiğini stratejik olarak belirledik ve bunları uygulamaya koyduk. Önümüzdeki süreçte bu hedefimize adım adım ve sağlam bir şekilde nasıl yaklaştığımızı göreceğiz ” şeklinde konuştu.
Sadece plastik borular satan bir firma olmak yerine, uygun çözümler geliştiren ve bu çözümleri sunan bir firma olmak istiyoruz ” diyen Alavi, “Bunu gerçekleştirebilmek için sadece çözümlere odaklanacak bir proje grubu kurmak amacıyla ilk adımlarımızı atmış bulunuyoruz ” duyurusunu yaptı.

“Wavin Pilsa: İleri teknoloji ve inovasyon odaklı çözüm sağlayıcı ”

Wavin Pilsa Genel Müdürü Saeed Alavi, şirketlerini “ileri teknoloji ve inovasyon odaklı çözüm sağlayıcı ”   olarak tanımlayarak şunları söyledi: “araştırma ve geliştirmeye verdiği önem, proses kalitesi, teknolojisi, pazarlama ve servis ağı, uzmanlaşmış kadrosu ile Wavin, Avrupa 'nın lider plastik boru üreticisi haline gelmiştir. Wavin Pilsa da bu değerlerin avantajını kullanarak Türkiye 'de lider Plastik Boru üreticisi olacaktır. ”

“Wavin Pilsa: 2011 yılında ilgi çekici yeni ürünler ”

Alavi konuşmasına şöyle devam etti: “Wavin Pilsa Avrupa 'daki kardeş şirketlere ait inovatif ürünler arasından seçilenleri halihazırda Türkiye   pazarına sunmuş bulunuyor. Bu ürünler arasında Sitech Sessiz 3 Katlı Boru ve Ek Parçaları, Tegra Menhol Muayene Bacaları, Elektrofüzyon-Spigot Polietilen Boru ve Ek Parçaları yer alıyor. 2011 yılında piyasaya arzı planlanan Wavin yeni ürünü ise ‘Yüzey Isıtma ve Soğutma Sistemi, Tempower ' olacak. Asma tavanlar ve beton tavanlar için   Yüzey Isıtma ve Soğutma Sistemlerini   pazara arz edeceğiz. İşte bu yenilikçi iklim kontrol çözümleri çevre dostu olmakla kalmıyor, aynı zamanda düşük enerji tüketiyor, yüksek konfor sunuyorlar. Ürünlerin piyasaya sürülmesi için hazırlıkları tamamlamak üzere olan bir ekibimiz de bulunuyor. ”

Büyüme ve Sürdürülebilir çevreye Yatırım

Alavi konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Büyüyebilmek için makine parkurumuzu hem yeniliyor hem de genişletiyoruz ve ayrıca Avrupa 'daki diğer fabrikalarımızda üretilen ve bu piyasaya uygun yeni ürünleri hazırlayarak pazara sunuyoruz. Sürdürülebilirlik alanında da lider olan Wavin 2015 yılına kadarki dönem için bir çevresel hedef planı yayınladı. Wavin Kurumsal Sosyal Sorumluluk politikası ise çok açıktır;
•  Ürün portföyümüz sağlam şekilde çevresel odaklıdır ve müşterilerimize sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmada yardımcı olmaktadır.
•  Süreçlerimiz her aşamada, yani malzeme ve kaynak kullanımından   üretim sürecine ve nihai noktaya sevkiyata,   ürünlerin kullanımına kadar çevre üzerindeki olumsuz etkiyi en aza indirgemiştir.
•  Wavin bir   vatandaş olarak,     müşterileri, tedarikçileri, iş ortakları, hissedarları ve diğer paydaşlarıyla karşılıklı saygı ve dürüstlük içerisinde olmaktan sorumludur. ”

2010 Yılı İtibarı ile 1.2   Milyar Euro Ciro …

Alavi “New York Menkul Kıymetler Borsası, Euronext Amsterdam 'a kayıtlı olan Wavin şžirketler Grubu 'na ait Wavin Pilsa, New York Borsası 'na kayıtlı şirketimizin şeffaflığı ve paydaşlarımıza karşı yerine getirmemiz gereken yükümlülüklerimizi Türkiye 'de de yerine getirecektir ”dedi ve ekledi: “Wavin yüksek değerlerine ve standartlarına son derece bağlı bir firmadır ve benim görevim aynı yüksek standartları Türkiye 'de devam ettirerek büyümektir.   Uzun vadede sürdürülebilir başarının bu yöntemle elde edilebileceğine samimiyetle inanıyorum. Müşterilerimiz de zamanla bu yaklaşımın kendilerine de fayda getireceğini göreceklerdir ”.


Geri Dön