18 / 05 / 2024

Wawe Residence satılık!

Wawe Residence satılık!

Firma: E7 GRUP

Proje: Wawe Residence

Wawe Residence satılık daire fiyatları metrekaresi 4 bin 500 liradan belirleniyor. Fikirtepe Wawe Residence teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselen  Wawe Residence  projesi  E7 GRUP  tarafından hayata geçiriliyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Wawe Residence satılık daire fiyatları haberin devamında bulunuyor.


Fikirtepe Wawe Residence projesinde 650 konut bulunuyor. 2 blok olarak inşa edilecek olan Wawe Residence Fikirtepe projesi 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Fikirtepe Wawe Residence projesinde 1+1 konutlardan 5+1 konutlara kadar seçenekler sunuluyor. E7 Grup Wawe Residence teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Wawe Residence satılık!


Wawe Residence satılık konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 500 lira olarak belirtiliyor. Wawe Residence Fikirtepe'de çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Karma proje olarak tasarlanan Wawe Residence Fikirtepe projesinde 10 bin metrekare ticari alan olarak ayrılırken, 45 bin metrekare konut alanı olarak belirlendi. Wawe Residence daire alanları 70 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.


Fikirtepe Wawe Residence iletişim 

Telefon: 0 212 579 70 79

Web adresi: e7grup.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön