28 / 04 / 2024

West Side İstanbul satılık!

West Side İstanbul satılık!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul Evlerinde konutların anahtar teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Banka kredisi kullanılabilen West Side İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.



60 bin metrekare arsa alanına sahip olan West Side projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor.  West Side İstanbul  satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Mutlu İnşaat ve Şahinler Holding imzası ile yükselen West Side Beylikdüzü Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.


West Side İstanbul satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 1.158  adet konuttan meydana gelen West Side İstanbul Konutlarında banka kredisi kullanılabiliyor.


Beylikdüzü West Side İstanbul Evlerinde yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, kapalı otopark, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. West Side İstanbul  satılık daire fiyatları kapsamında konut fiyatları 15 gün sonra belli olacak.


West Side İstanbul nerede?

Beylikdüzü West Side İstanbul  adres bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 871 41 02 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz....


West Side İstanbul iletişim

Telefon: 0212 871 41 02

Web adresi: www.buradayasamakistiyorum.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön