01 / 05 / 2024

West Wall Marina Villaları adres!

West Wall Marina Villaları adres!

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılan West Wall Marina Villaları adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



West Wall Marina Villaları adres bilgilerini haberimizden bulabilirsiniz. Proje, 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Batı Duvarı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede; yüzme havuzu, spor alanları, restoran, cafe, sauna, fitnes center, otopark, peyzaj alanları, hamam, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


West Wall Marina Villaları adres bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı'na 17 km İDO İskelerine 7 km, Taksim'e 30 km, Levent'e ise 32 km uzaklıkta inşa ediliyor.


7 farklı tipte olarak tasarlanan villaların ismi Sirius, Mira, Karavela, Armador, Tramola - Katamaran, Alesta ve Kalipso olarak belirlendi.


3 oda 2 salondan, 7 oda 2 salona kadar bir çok konut seçeneğinin yer aldığı West Wall Marina Villaları daire fiyatları 1.800 dolardan başlıyor.


West Wall Marina Villaları adres bilgilerine göre prpje E-5'e ve TEM'e çok yakın mesafede konumlandırılıyor.



Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.west-wall.com/


projeye sor



Geri Dön