05 / 05 / 2024

Westside İstanbul'da, aileler ve bekarlar için ayrı bloklar olacak!

Westside İstanbul'da, aileler ve bekarlar için ayrı bloklar olacak!

Merak uyandıran reklam kampanyasıyla dikkat çeken Westside İstanbul satışa sunuldu. Bekarlar ve aileler için ayrı girişleri ve sosyal tesisleri bulunan bloklar, projenin en büyük sürprizi...



500 milyon liralık yatırımla inşa edilecek Westside İstanbul'da 3 bin kişi yaşayacak. Daireler sahiplerine 2016'da teslim edilecek. Merak uyandıran reklam kampanyasıyla dikkat çeken Westside İstanbul satışa sunuldu. Bekarlar ve aileler için ayrı girişleri ve sosyal tesisleri bulunan bloklar, projenin en büyük sürprizi. 


Beylikdüzü'nde inşa edilen VVestside İstanbul'un tanıtımında konuşan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, "Holding arazimiz E-5 aksı üzerinde olması, metrobüse ve yürüyüş parkurlarına yakınlığı nedeniyle çok fazla ilgi görüyordu. Ancak bölgeye yakışan bir proje yapılmasını istiyorduk. Bu nedenle 8 ay önce mevcut konsorsiyumla hasılat paylaşım modeliyle anlaştık" dedi. 10 katlı blokların yer alacağı projede 1152 konut ve 24 bin metrekarelik ticari alan olacağını ifade eden Şahin, projeden 1 milyar TL'lik hasılat beklediklerini söyledi. 


Dubai'deki fuarda çok fazla ilgi gördüklerini dile getiren Şahin, "Ön satış döneminde 2 bin 400 talep geldi. 150 dairenin satışı yapıldı. Önceliğimizi yurtiçine verdik" dedi. Şahin, projede AVM yerine Kadıköy ve Nişantaşı'ndaki gibi alışveriş caddeleri yaptıklarını belirterek, "Ayrıca bekarlar ve aileler için ayrı girişleri ve sosyal tesisleri olan bloklar var" dedi. Daire büyüklüklerinin 40 ile 213 metrekare arasında değiştiği projede stüdyo dairelerin fiyatı 130 bin TL'den başlıyor. 1 + 1 daireler 167 bin TL, 2+1'ler 231 bin TL, 3 + 1'ler 385 bin TL, 4+1'ler ise 553 bin TL'den satışa sunuluyor. VVestside İstanbul, Şahinler Holding-Uzman İnşaat-Beyaz İnşaat-Mudu İnşaat-Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından 500 milyon TL'lik liralık yatırımla inşa edilecek. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön