29 / 04 / 2024

Westside İstanbul teslim tarihi

Westside İstanbul teslim tarihi

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon!

Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Toplam 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Westside İstanbul ödeme seçenekleri!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit imkanı yer alıyor. Proje 11 katlı 5 blok halinde hayata geçiriliyor.

Westside İstanbul'da 200 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Firma bünyesinde 5 farklı ödeme seçeneği uygulanan Westside İstanbul projesinde daire fiyatları ise 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle firma bünyesinde vadelendirme uygulanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Westside Beylikdüzü'nde stüdyo daire 200 bin TL!

Uzman İnşaat, Beyaz, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Mes İnşaat ortak girişimiyle hayata geçen Westside projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede stüdyo daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim?

Daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da dükkanların metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Westside ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları'nda 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının 160 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteren Westside İstanbul Konutları'nda 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul daire teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Westside İstanbul ulaşım!

Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor.

Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul Evleri 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişen Westside İstanbul'da daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Westside Beylikdüzü Konutları nerede?

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen Westside İstanbul Rezidans'ta 1.155 adet dairenin yanı sıra 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul Evleri 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul Evleri teslim tarihi!

Dükkanların fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Evleri teslim tarihi...

Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan yer alıyor. İşte Westside Beylikdüzü dükkan fiyatları...

Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Westside Beylikdüzü projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları...

Westside İstanbul'da avantajlı fiyatlar özel ödeme koşullarıyla!

Beylikdüzü sakinlerinin hatıralarını yaşadığı Beylikdüzü korularıyla çevrelenmiş Westside İstanbul'da ev alanların; spor yapmak ve oksijen depolamak için evlerinin birkaç adım ötesine geçmeleri yeterli olacak.

Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul projesinde daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. Peki Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları!

Westside İstanbul Beylikdüzü projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Daire alanları 20 - 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü ev fiyatları...

Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul projesinde 1.155 tane daire ve 166 tane dükkan bulunuyor. Teslim işlemlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşeceği Westside İstanbul Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 1.155 tane daire ile 166 tane cadde dükkanından meydana gelen projede satış süreci hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları!

Teslimleri Mart 2017'de gerçekleşecek olan Westside İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları...

Westside İstanbul teslim tarihi Haberi

Westside İstanbul teslim tarihi

73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Westside İstanbul projesi 166 dükkan ve 1.155 konuttan meydana geliyor.


2017 yılının Mart ayında teslimlerin yapılacağı Westside İstanbul Beylikdüzü'nde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Dairelerin alanları 40 metrekareden ile 210 metrekare arasında değiştiği Westside İstanbul projesinde 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, açık/kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, saunalar, fitness center gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Westside İstanbul projesinin ödemelerinde yüzde 5 peşinatın yanı sıra 36 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. 


Westside İstanbul adres

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 

Westside İstanbul iletişim

Telefon: 444 9 066

Web adresi: