30 / 04 / 2024

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?



"Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Projede yer alan dükkanların fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.


Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Evleri'nde dairelerin alanları 40 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Beylikdüzü Westside projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası taşıyor.


Westside İstanbul Beylikdüzü'nde dükkanların büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor, 1.323 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje E-5'e sıfır konumda hayata geçiriliyor.


Açık/kapalı spor alanları, Türk hamamları, 800 araçlık otopark, kamelyalar, 3 adet fitness center, sauna, yürüyüş parkuru, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunan "Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?" sorusuna 2017 yılı Mart ayı yanıtını verebiliriz. 


Beylikdüzü Westside nerede?

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


Westside İstanbul iletişim 

Telefon numarası : (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön