17 / 05 / 2024

Westside Beylikdüzü kat planları

Westside Beylikdüzü kat planları

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

İstanbul'a 'HIZRAY' geliyor: Beylikdüzü-Pendik arası bir saate iniyor!

Beylikdüzü-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hayata geçirilmesi planlanan yeni metro hattı için bu yıl ihaleye çıkılacak. HIZRAY ismi verilen hatla 72 kilometre uzunluğundaki mesafe bir saatte kat edilecek.

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

İnanlar İnşaat Terrace Lotus ile Beylikdüzü'ne değer katıyor!

Terrace Lotus, Beylikdüzü’nde E5 üzerindeki benzersiz konumu ve alternatifi olmayan bir yaşam konsepti vizyonuyla bölgeye değer katmak için hayata geçirildi.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü'ne 1 milyon metrekarelik yaşam vadisi!

Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi’nin tasarlanması için Yaşam Vadisi Uluslararası Fikir Yarışması’nı başlattı. 46 takımından 5 ekip, ön seçim etabını geçti ve Yaşam Vadisi tasarımı için proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. E5 Otoyolu'na 2 dakikalık mesafede olan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Westside Beylikdüzü kat planları Haberi

Westside Beylikdüzü kat planları

"Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Projede yer alan dükkanların fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.


Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Evleri'nde dairelerin alanları 40 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Beylikdüzü Westside projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası taşıyor.


Westside İstanbul Beylikdüzü'nde dükkanların büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor, 1.323 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje E-5'e sıfır konumda hayata geçiriliyor.


Açık/kapalı spor alanları, Türk hamamları, 800...