01 / 05 / 2024

Westside İstanbul'da dükkan alana asma kat ve depo hediye!

Westside İstanbul'da dükkan alana asma kat ve depo hediye!

İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen 600 milyon liralık Westside İstanbul’da konutların yüzde 40’ının satıldığı açıklandı. Projede yer alan dükkanların metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor...



Şahinler Holding’in arsası üzerinde Uzman-Beyaz-Mutlu-Mes Ortak Girişimi tarafından yapılan projede alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişen 116 cadde dükkanı bulunuyor. Dükkanların metrekare fiyatları 10 bin liradan başlıyor.


Ruhsatın ekim ayında alındığını belirten Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, projenin kısa sürede primini artırdığını savundu. Şahin, “Hem Şahinler Holding olarak bizim hazır giyim konfeksiyon alanındaki iş ortaklarımızla hem de İstanbul’un önemli market ve kafe-restoran zincirleriyle talep toplama görüşmelerine başladık. Türkiye’de olmayan bir marka da bizim aracılığımızla pazara girebilir” diye konuştu.

Dükkan alana asma kat verecek ve ticari birimlerden meydana gelen Westside İstanbul, 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde 258 bin 587 metrekare inşaat alanına sahip. Mart 2017’de sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen projede, 10 katlı 15 blokta 1.155 adet de konut yer alıyor. Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül de, 30 gün boyunca avantajların süreceği dükkan satışlarında, bu süre içinde dükkan alanlara içinde yer alan depo ile asma kat bölümlerini ise hediye edeceklerini söyledi.


Milliyet


Geri Dön