26 / 07 / 2024

WhatsApp kullananlar dikkat! Yeni özellik test aşamasında!

WhatsApp kullananlar dikkat! Yeni özellik test aşamasında!

Son dönemde birçok güncelleme üzerinde çalışan WhatsApp, ekran görüntüsü engelleme özelliğini de test etmeye başladı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kısa sürede tamamlanması isteniyor!

 WhatsApp'ın bu yeni  özelliği, Android 2.22.18.16 sürümü için WhatsApp beta güncellemesi ile sunuluyor. iOS için ise henüz bir açıklama bulunmuyor ancak güncelleme hakkında olumlu bir görüşün hakim olduğu biliniyor. Gelen bilgilere göre şirket, olabilecek en kısa sürede test aşamasını bitirip "ekran görüntüsü engelleme" özelliğini tüm kullanıcılara sunmak istiyor.


WhatsApp son dönemde birçok güncelleme üzerinde çalışıyor ve pek çok özellik test ediliyor.  Şirket geçtiğimiz günlerde de Android tarafındaki beta kullanıcıları ile silinen mesajlar için yeni bir özellik paylaşmıştı. Buna göre, bir mesajı sildikten sonra ekranın alt tarafında çıkan bildiriminin hemen sağ tarafında geri al şeklinde bir buton yer alacak. Test aşaması tamamlandıktan sonra bu özellikte tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.


WhatsApp'ın yakın zamanda kullanıcıların talepleri doğrultusunda, üzerinde çalıştığı başka özellikleri de test aşamasına alması bekleniyor. Sürekli gelişen platform, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak bu alanda güçlü rakiplerine karşı liderliğini korumak istiyor. 

TikTok’tan rekabeti kızıştıracak yeni özellik!

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Merakla beklenen Galaxy Buds 2 Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı!


Geri Dön