28 / 04 / 2024

Wilma Elles 350 bin dolara Trend Fulya 101'den daire satın aldı!

Wilma Elles 350 bin dolara Trend Fulya 101'den daire satın aldı!

Wilma Elles Beşiktaş’ta ‘Trend Fulya 101’ adlı konut projesinden ev satın aldı. Evin 350 bin dolar olduğunu söyleyen Elles, “Bu evi yatırım amaçlı aldım, kiraya vereceğim” dedi...



Twitter’dan yayımladığı fotoğrafla aldığı konutun tapusunu paylaşan Elles, “Türkiye’de ev aldım. Çok mutluyum” dedi.


Yeni aldığı konutuyla ilgili detayları Milliyet’le paylaşan güzel oyuncu, Beşiktaş’ta ‘Trend Fulya 101’ adlı konut projesinden ev satın aldığını ifade etti. Evin 350 bin dolar olduğunu söyleyen Elles, “Bu evi yatırım amaçlı aldım, kiraya vereceğim” dedi.


1 ayda tapuyu aldı


Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Elles, “Yatırımlarım devam edecek” mesajını verdi. Beşiktaş bölgesinde kira getirisinin çok yüksek olduğunu ifade eden Elles, “Bölgede daha çok eski konutlar var. Yeni bina fazla yok. Zaten bizim projemiz de kentsel dönüşüm projesi” diye konuştu.


Türkiye’den tapu ve oturum izni alırken bir zorlukla karşılaşmadığının altını çizen Elles, bir ay gibi kısa bir sürede işlemlerin sonuçlandığını vurguladı.Bu arada Elles, Türk vatandaşı olmak için başvurduğunu ve ’Aslı’ ismini alacağını söyledi.


Hülya Çaylak/ Milliyet 




Geri Dön