02 / 05 / 2024

Woody Türkiye'de ilk mağazasını ArenaParkta açtı!

Woody Türkiye'de ilk mağazasını ArenaParkta açtı!

Uyku dünyasını moda ile tanıştıran marka olarak tanınan Belçikalı Woody, Türkiyedeki ilk mağazasını Küçükçekmece Atakentte bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde faaliyete geçirdi



Ev ve uyku giysileri üreticisi Woody, Türkiyedeki ilk mağazasını Küçükçekmece Atakentte bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açtı. Woodynin çılgın hayvanların muzip karikatürlerinden oluşan ArenaParktaki koleksiyonu öyle büyük ilgi gördü ki kuruluş yeni mağazalar açmak için harekete geçti

Türkiye temsilciliğini Bella Tekstil Sanayinin yaptığı Woodynin tüm koleksiyonu Belçikada tasarlanırken üretimi Düzcede gerçekleştiriliyor.  Avrupa ülkelerinde pijama ve iç çamaşır pazarı lideri konumunda bulunan marka 0-16yaş, anne-baba ve büyük ebeveynlerin tercihi olmuş. Woodynin çılgın hayvanların muzip karikatürlerinden oluşan ArenaParktaki koleksiyonu öyle büyük ilgi gördü ki kuruluş yeni mağazalar açmak için harekete geçti.

Ev ve uyku giysileri üreticisi Woodynin en önemli özelliğinin rahatlık ve yumuşaklık olduğunu söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, Ürünler yüksek kalitede pamuktan özel ipliklerle yapılıyor. Bu nedenle çocuk ve büyük tenine hiçbir şekilde zarar vermiyor. Çok yıkansa dahi renginden ve duruşundan hiçbir şey kaybetmiyor dedi.

Avrupa ülkesinin pijama ve iç çamaşır pazarında tartışmasız lider oldu. 0-16yaş, anne-baba ve büyük ebeveynlerin Avrupadaki tercihi olan Woody, artık Türkiyede yer alıyor.

İlkleriyle ünlü

100 mağazanın bulunduğu ArenaParkın bir çok ilke imza attığını söyleyen Muhsin Erkoç, Bir kere ArenaPark kendi başına Küçükçekmece Atakentin ilk ve tek alışveriş merkezi. Onun dışında Çarşı yıllar sonra ilk kez bizim merkezimizle piyasaya döndü.  Yine ayakkabı markası Vicco ilk mağazasını bizim merkezimizde açtı. Önümüzdeki dönemde de ziyaretçilerimize ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz diye konuştu.


Geri Dön