29 / 04 / 2024

Work Square Kurtköy satılık!

Work Square Kurtköy satılık!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

Work Square Kurtköy satılık daire fiyatları 177 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yükselen Work Square projesi kapsamında yer alan dairelerin satışları devam ediyor...



Toplam 351 adet daire ve 27 adet ticari birimin yer aldığı Work Square projesi,  MVK Yapı  projesi olarak yükseliyor. Work Square Kurtköy satılık daire bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yaşama geçirilen Work Square, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.  Work Square  satış ofisi projenin yanında konumlanıyor.


Kurtköy Work Square'de; 1+1 dairelerin alanları 67 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 98 metrekare ve 3+1 dairelerin alanları ise 152 metrekare olarak tasarlandı. Work Square Kurtköy satılık daireler hakkında bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Work Square Kurtköy satılık!


Konut sahibi olmak isteyenler için banka kredisi ile taksitlendirme yapılan Kurtköy Work Square satış ofisi için 0216 702 11 11 numaralı telefondan yararlanmanız mümkün.


Teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlenen Kurtköy Work Square projesinde, oyun alanları yüzme havuzu, spa, kafeler ve hobi alanları gibi imkanlar mevcut. Work Square Kurtköy satılık daire fiyatları 177 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kurtköy Work Square ulaşım; Sabiha Gökçen Havalanı'na 0,8 km, Kurtköy Gişeler'e 0,8 km, Viaport AVM'ye 1 km, Sahilyolu'na 8 km, Pendik Marina'ya 10 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Kurtköy Work Square adres: Yenişehir Mah. Osmanlı Bulv. No: 1 Pendik-İSTANBUL


Work Square Kurtköy satış ofisi!

Telefon: 0216 702 11 11

Web Adresi: www.work-square.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön