29 / 04 / 2024

Work Square Kurtköy'de metrekaresi 3 bin TL'ye!

Work Square Kurtköy'de metrekaresi 3 bin TL'ye!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work-Square

MVK Yapı tarafından inşa edilen Work Square Kurtköy projesi Kurtköy’ün en değerli noktasında yükseliyor. Projede metrekare fiyatları 3 ile 4 bin TL arasında değişiyor



1972 yılından bu yana İstanbul’un önemli noktalarında, kendi arsaları üzerinde geliştirdiği konut ve işyeri projeleriyle dikkat çeken MVK Yapı, ilk markalı projesini hayata geçiriyor. Yepyeni bir iş ve yaşam merkezi olan Work Square, Kurtköy’ün en değerli noktasında yükseliyor. 


Toplam 50 bin metrekare inşaat alanı ile Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesi olan Kurtköy'de yükselecek  Work-Square  ev-ofis projesi, 71 adet stüdyo, 182 adet 1+1, 84 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 olmak üzere toplam 351 daireden oluşuyor. 50 metrekare’den, 180 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki planları ile birçok seçenek sunan Work Square Kurtköy'de metrekare fiyatları 3 ile 4 bin TL arasında değişiyor. 


Eylül ayında satışına başlanacak ve 30 ay sonra teslim edilecek Work Square projesinde, ev ve ofis amaçlı kullanılabilen dairelerin yanı sıra, kat bahçeli daireler, lobi, her daireye özel bir depo alanı, spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, hobi salonu, SPA, 350 araç kapasiteli kapalı otopark, çocuk oyun olanları, toplantı ve seminer salonları, 120 metrekareyi bulan teras bahçeleri, özel restoran& kafeler, market, özel güvenlik sistemi ve 27 adet dükkan da bulunuyor. 


Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 


0216 702 11 11


http://www.work-square.com


projeye sor



Geri Dön