02 / 05 / 2024

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor

Meşhur oyun platformu Xbox Game Pass, Şubat eklenecek/silinecek oyunları belirledi. işte eklenecek ve kaldırılacak oyunların listesi



Xbox Game Pass Şubat listesi paylaşıldı. Xbox oyuncuları bu ay bazı popüler oyunları listeden çıkarırken, aynı zamanda dikkat çeken yeni oyunlar kazanacak. Misalen, 15 Şubat’ta Castlevania tarzı Infernax ve bol aksiyonuyla bilinen Skul: The Hero Slayer tarzı birçok oyun listeden kaldırılacak.

Xbox Game Pass Şubat oyunları

Xbox Game Pass üyelerini oldukça hareketli bir ay bekliyor. Firma geçtiğimiz günlerde Şubat ayının başları arasında ilave edilecek yeni oyunları paylaşıldı.  Öyle ki oyunların toplam pahası 2.160 TL’ye çıkıyor. Bunlar içinde Hi-Fi Rush, GoldenEye 007 ve Darkest Dungeon gibi yapımlar bulunuyor.Game Pass’a Şubat’ta silinecek oyunlar da dikkat çekiyor. Infernax ve Skul: The Hero Slayer’e ilave olarak, listeden çıkarılacak bir diğer oyun ise 
Remedy’nin oluşturduğu CrossfireX harekatının ilk etabı olan Operation Catalyst. Fakat Game Pass üyeleri, bu oyunları indirimli fiyattan satın alabilir ve oynamaya devam edebilir.

Xbox sevilen oyunları kaldırıyor! Ancak yerini hemen dolduruyor
Xbox'a kullanıcıları yeni ay içinde dokuz oyun birden ilave edilecek. Fakat aynı zamanda altı oyunun da kütüphaneden silindiğine şahit olacak. İşte Şubat ayında kaldırılacak ve eklenecek oyunların dizelgesi.


Geri Dön