13 / 05 / 2024

Xiaomi 2023'e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo

Xiaomi 2023'e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo

Xiaomi, durmadan amiral gemisi kategorisinden cihaz çıkarmayı ihmal etmeyor. İşte piyasaya yeni sürmeyi planladığı Redmi Note 12 Turbo ve özellikleri.



Xiaomi, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve ev aletleri dahil olmak üzere tüketici elektroniği dizayn eden, geliştiren ve satan çok uluslu bir Çinli şirkettir.  Şirket, Nisan 2010'da kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri haline geldi. Xiaomi, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler  sunmasıyla tanınır ve Çin, Hindistan ve Güneydoğu Asya da dahil olmak üzere dünya çapında birçok pazarda güçlü bir varlığa sahiptir. Xiaomi, donanım ürünlerine ek olarak, bir bulut depolama hizmeti ve bir dijital içerik platformu da dahil olmak üzere bir dizi internet hizmeti sunmaktadır.

Xiaomi 2023 e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo

Akıllı telefon dünyasının en büyük markalarından biri haline gelen Xiaomi, 2023 yılına da hızını kesmeden devam etmek istiyor. Amiral gemisi serilerindeki bazı  üyelerini daha sonra tanıtma politikasıyla çalışan firma, çok tutulan Redmi Note 12 serisine bir yeni üye daha getiriyor.

 


Geri Dön