07 / 06 / 2024

Xiaomi 2023'e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo

Xiaomi 2023'e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo

Xiaomi, durmadan amiral gemisi kategorisinden cihaz çıkarmayı ihmal etmeyor. İşte piyasaya yeni sürmeyi planladığı Redmi Note 12 Turbo ve özellikleri.



Redmi Note 12 Turbo, Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisine sahip olacak

Kacper Skrzypek isimli bir kaynak, Xiaomi’nin gizli bir şekilde yeni bir model üzerinde çalıştığını ifade etti. Firma, bu olayda henüz bir sızıntı yapmadı.  Bus ebepten dolayı Redmi Note 12 Turbo ile ilgili yetrli olmayan veriye ulaştı. Gelen bilgiler modelin serinin diğer üyelerinin altında kalmayacağı yönünde. Kaynak, Redmi Note 12 Turbo cihazının işlemci koltuğunda Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi yer alacak diye konuşuyor. 

Xiaomi 2023 e sürprizle giriyor! İşte Redmi Note 12 Turbo


Seride Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisi yer alıyordu. Ancak bunun yeni model ile değişeceği, Snapdragon 8+ gen 1 ya da Snapdragon 8 Gen 2 olabileceği konuşuluyor. Xiaomi, geçtiğimiz hafta serinin en güçlü modeli olarak tanıtılan Redmi Note 12 Pro Extreme Edition, Qualcomm’un 7nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 
778G işlemcisinden güç alıyordu. Cihaz, serideki diğer modeller gibi köşeli bir tasarıma sahip olan Redmi Note 12 Pro Extreme Edition, 6,67 inç boyutunda 2400×1080 OLED ekran ile gelmişti.

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları

 İthalatta büyük denetim! 20,5 milyon ürün analize takıldı

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 


Geri Dön