28 / 04 / 2024

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları

Dünyanın en meşhur dijital oyun platformu Steam, en çok satan oyun rutinini devam ettiriyor. Liste gümcellemesini tamamlayan Steam'ın bu haftanın en çok satanlarını yayınladı.



Steam, PC oyunları için bir oyun dağıtım platformudur. Steam üzerinden oyun satın alıp indirebilir, oyunlarınızı yönetebilir ve arkadaşlarınızla  birlikte online olarak oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca, Steam'de çeşitli oyun türlerine ait olmak üzere çok sayıda oyun bulunmaktadır. Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilmektedir.

Steam haftalık en çok satanlar kataloğu yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz seneden bu zaman kadar Valve’ın el konsolu Steam Deck’in imza attığı liste kısa bir süre önce tazelendi.  Peki 2023’ün ikinci haftasına girmekle birlikte en çok satan oyunlar hangileri? Yoksa el konsolu halen zirvede mi? İşte Steam haftanın en çok satanlar kataloğu!

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları

Steam haftanın en çok satanlar listesi belli oldu

Steam hakkında paylaştığı bilgilerle ön plana çıkan SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini yeniledi. Bu bağlamda uzunca bir zamandır zirvede yer aldıktan sonra  Call of Duty: Modern Warfare 2’nin 28 Ekim’de çıkış yapmasıyla ikinci sıraya düşen ve kısa sürede yeniden liderliği ele geçiren el konsolu yeni yılda da en üst sırada karşımıza çıktı.Listenin ikinci sırasında geçtiğimiz senenin başlarında çıkış yapan ELDEN RING ismi geldi, üçüncü sırada geçtiğimiz zamanlarda Steam Deck’i ikinci sıraya çıkaran Call of Duty: Modern Warfare 2 ile karşılaşyoruz. Listenin dördüncüsü 10 Şubat’ta hit duruma çıkış yapması planlanan Hogwarts Legacy oldu. Beşinci sırada ise Cyberpunk 2077 2020’de çıkış yapan bulunuyor.

 


Geri Dön