27 / 04 / 2024

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.



Borsa İstanbul'da işlem gören BIST 100 endeksi, getiri oranları ile yatırımcısının yüzünü güldürmeye sevindirmeye devam ediyor. Öte yandan, BIST 100 bu hafta en az 8.695,39 ve en fazla 9.223,20 puanı gördükten sonra haftayı da önceki hafta kapanışına oran ile yüzde 3,20 değer kazanarak 9.111,50 puandan tamamlamış olduğu belirtildi. 

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,13 artış ile 2 bin 241 liraya, cumhuriyet altınının satış fiyatı ise yüzde 0,11 yükselerek 15 bin 59 liraya kadar çıktı. Buna göre, geçen hafta sonu 3 bin 683 lira olan çeyrek altının satış fiyatı 3 bin 687 liraya kadar çıktığı kaydedildi.

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DOLAR VE EURO NE KADAR?

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Bu hafta dolar yüzde 0,64 değer kaybederek 32,0130 liraya, Euro yüzde 1,46 azalışla 34,6330 liraya geriledi. Yatırım fonları bu hafta yüzde 1,13 ve bireysel emeklilik fonları yüzde 1,81 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında ise yatırım fonları içinde en çok kazandıran yüzde 4,02 ile "Kıymetli Maden" fonları olduğu kaydedildi.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar hangileri! Altın rekor kırdı!

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön