28 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...



Temettü dağıtan şirketler borsa yatırımcılarının da en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Pek çok kişinin gündeminde yer alan temettü ödemesi yapan hisseler, yatırımcılar tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Söz konusu bu hisseler, yatırımcılara düzenli gelir imkanı sunarken ayrıca şirketin karlılığının da göstergesi şeklinde yorumlanıyor.

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 232,9 bin takipçili Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan şirketleri açıkladı.

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Son 10 Senede Her Yıl Temettü Dağıtan Şirketler 

1. #asels Aselsan 
2. #pnsut Pınar Süt 
3. #aksa Aksa Akrilik 
4. #algyo Alarko GYO 
5. #froto Ford Otomotiv 
6. #ismen İş Yatırım Menkul Değerler 
7. #alkim Alkim Alkali Kimya 
8. #isyat İş Yatırım 
9. #egeen Ege Endüstri

Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Döviz kurlarındaki yükseliş yap-işlet-devret projelerini vurdu! Köprü ve otoyollara zam geliyor!

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön