29 / 04 / 2024

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, bu haftanın en çok yükseliş gösteren beş kripto birimi hangileri oldu?



CoinMarketCap'ten alınan bilgilere göre, geride bıraktığımız haftanın en çok kazanç sağlayan beş kripto birimi beelli oldu

Bitcoin'in (BTC) trendi yükselerek devam ettirmesiyle, BTC fiyatında 25.200 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşandı. Yükselen kripto para piyasası ile beraber altcoin’lerde hareketlilik süre geliyor. Altcoin piyasa değerinin yükselmesiyle, pek altcoin paritesinde sert yükselişler yaşandı. Bu sert yükselişlerde, haftanın en çok fiyatlayan beş kriptop parası hangileri oldu?

1- Filecoin (FIL)

Bu hafta içerisinde yüzde 49 artış gösteren FIL, kripto piyasasının yükselmesiyle birlikte en çok artış gösteren kripto para birimi oldu. Güncel olarak yaklaşık 7.40 dolar fiyatında olan FIL, güncel piyasa değeri olarak 1.490.861.852 dolar hacme sahip.

2- Internet Computer (ICP)

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

Bu hafta içersinde yüzde 40 artış gösteren ICP, kripto piyasasının yükselmesiyle birlikte en çok artış gösteren ikinci kripto para birimi oldu. Güncel olarak yaklaşık 7.23 dolar fiyatında olan ICP, güncel piyasa değeri olarak 243.675,17 dolar hacme sahip.

3- Klaytn (KLY)

Bu hafta içersinde yüzde 40 artış gösteren KLY, kripto piyasasının yükselmesiyle birlikte en çok artış gösteren üçüncü kripto para birimi oldu. Güncel olarak yaklaşık 0,269 dolar fiyatında olan KLY, güncel piyasa değeri olarak 273.173,772 dolar hacme sahip.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön