13 / 05 / 2024

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, bu haftanın en çok yükseliş gösteren beş kripto birimi hangileri oldu?



4- Astor (ASTR)

Bu hafta içersinde yüzde 36 artış gösteren ASTR, kripto piyasasının yükselmesiyle birlikte en çok artış gösteren dördüncü kripto para birimi oldu. Güncel olarak yaklaşık 0,104 dolar fiyatında olan ASTR, güncel piyasa değeri olarak 67.854,429 dolar hacme sahip.

5- Lido DAO (LDO)

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

Bu hafta içersinde yüzde 34 artış gösteren LDO, kripto piyasasının yükselmesiyle birlikte en çok artış gösteren beşinci kripto para birimi oldu. Güncel olarak yaklaşık 3,04 dolar fiyatında olan LDO, güncel piyasa deüeri olarak 373.314,295 dolar hacme sahip

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Şubat 2023 tarihinde saat 18.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

İslam Memiş'ten son altın yorumu geldi! Altın yatırımcıları bu tarihe dikkat etsin!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön