28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Banka hesabı olan kişiler, 11 gün içinde işlem yapması gerekiyor.



Ziraat Bankası, yeni hazırlamış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile beraber vatandaşları uygun faizlerle kredi ödemeleri vermeyi sürdüreceğini açıkladı. Banka müşterisi olan vatandaşlar olduğuun vugulayarak, yeni bir kampanya duyurusu yaptığını açıklayan Ziraat Bankası, bu kampanyanın 11 gün içerisinde sona ereceğini söyledi.

Ziraat Bankası bümyesinde hesabınızın olması halinde, sizlerde 11 gün içerisinde bu başvurularınızı tamamlayarak hızlı bir şekilde bankanın vermiş olduğu 50 bin TL gelir belgesiz kredi kampanyasına dahil olarak, 36 ay vade ile ödeme alabilirsiniz.

36 Vadeli ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizler de Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden 11 gün içerisinde ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz.

 Ziraat Bankası Aman dikkat diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Banka müşterisi olmanız durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecek olan vatandaşlara daha düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi imkanları sunacak olan Ziraat Bankası, emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm bireysel müşterilere düşük faizli kredi ödemesi gerçekleştirmektedir.

Ziraat bankasındaki kredi kampanyası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön