13 / 05 / 2024

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası 'Aman dikkat' diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar için duyuru paylaşıldı. Banka hesabı olan kişiler, 11 gün içinde işlem yapması gerekiyor.



11 gün içerisinde bitecek olan bu nakit kredi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlara, Ziraat Bankası hesabı olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirilmektedir. Ziraat Bankası Banka hesabınızın olması durumunda dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabilir ve bu bankadan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, mobil uygulaması, şifresi oluşturarak internet bankacılığı, uygulamanız üzerinden kredi başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası, mobil uygulaması, şifresi üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların 36 ay vadeli kredi ödemeleri hesaplarına yatırılır.

Ziraat Bankası Aman dikkat diyerek uyardı! 50 bin TL için son 11 gün!

Ziraat Bankası üzerinden özellikle de emekli olan vatandaşların ihtiyaç kredisi ödemeleri alabilmeleri için başlatılan bu kampanyalarda, emekli maaşı hesaplan üzerinden hızlı bir şekilde ödemeler verilir ve onaylanan bu krediler, emekli maaş olarak hesabınıza yatırılır. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak, bu bankadan ne kadar kredi onayı aldığınız hemen görebilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Şubat 2023 tarihinde saat 18.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön