04 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşle ilgili yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş, özellikle altın fiyatları için 15 Şubat gününü işaret ederek 'Dikkat edelim!' dedi.



Para ve piyasaların uzman ismi analist İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için yeni tahminlerini takipçileri ile paylaştı.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, bu kez net bir tarih ve gün paylaşarak özellikle gram altın yatırımcısını ikaz etti.

"Yatırım araçları tam sınır noktada, göbek noktada benim deyişimle. Piyasaların bir hikayeye ihtiyacı olduğu doğru, en yakın bahane ise Fed. Önümüzdeki hafta Fed fiyatlaması biraz daha konuşulmaya devam eder" diyen İslam Memiş, devamında "15 Şubat'a dikkat edelim!" ikazında bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN 15 ŞUBAT TAHMİNİ

İslam Memiş ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

"Dolar tarafında konuşulacak çok şey yok, stabil devam ediyor. Döviz tarafında çok düşüşe izin verilmeyecek gibi bir izlenim var ama açıklamalara bakıyorum. İhracat tarafı, işsizlik gibi söylemler var. Ekranlarda 18.80 olsa da serbest piyasalarda 19 lira üzerinde bir kur var. Baskılanma süreci devam ediyor. Döviz tarafıyla hazirandan sonra 24-25 lira aralığını beklemeye devam ediyoruz.
Euro TL kuru doların üzerinde kalmaya devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön