05 / 05 / 2024

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

Dolar kuru ile söyledikleriyle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer son dakika yorumlarında bulundu. Selçuk Geçer ne yorumunda bulundu? İşte tüm detaylar haberimizde.



2023 senesinde alım gücünü etkileyen dolarda ilerlemeler vatandaşın takipte kalmasına sebep oldu. Dolar tahminleri her bir taraftan devam ederken ekonomist Selçuk Gezer de oldukça çarpıcı yorumlarda bulundu. Dolarda beklenen tahminler neler? Tüm ayrınlar haberimizde.

DOLARDA İYİ GÜNLERİMİZ!

2023 dolar kurunda yaşanacak gelişmeler vatandaşı merak içinde bırakırken ekonomistler öngörülerini paylaştı.

#resim2>

Türkiye'de enflasyon %84 olarak belirlenmiştir. Ekonomist Selçuk Geçer hükümetin 'enflasyon düşecek' vaadinin karşısında durmuştur. Enflasyonda böyle bir düşüşün gerçekleşmeyeceğini belirtmiştir. Ardından şu şekilde açıklamalarda bulunmuştur:

'' Enflasyon %30'a düşecek deniliyor bu tamamen bir aldatmacadır. Asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalması bekleniyor.'' açıklamasında bulundu.

Selçuk Geçer doların pik yapacağı tarihi verdi! ”Bunlar iyi günlerimiz” dedi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön