18 / 05 / 2024

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

Dolar kuru ile söyledikleriyle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer son dakika yorumlarında bulundu. Selçuk Geçer ne yorumunda bulundu? İşte tüm detaylar haberimizde.



”Bunlar iyi günlerimiz” dedi! Selçuk Geçer doların pik yapacağı tarihi verdi! Dolar kuru hakkında söyledikleriyle sürekli gündem almayı başaran Selçuk geçer son zamanlarda da özellikle çarpıcı yorumlarıyla halkın ilgi odağı olmayı başarmış durumda. Bu kapsamda ekonomist Selçuk geçer dolar yorumu olarak araştırılan ve değişik kişiler tarafından da dikkatli bir şekilde incelenen bu haberlerin tanımlanmasının mümkün olduğu belirtilerek işlemlerin de bu kapsamda gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi. Neticede yapılacak olan dolar düzenlemeleri kapsamında doların ne derece etkileneceği ile ilgili düzenlemelerin gerçekleştirildiği belirtilerek işlemlerin bu şekilde olması konusunda düzenlemeler yapıldı. Yapılacak olan güncellemeler henüz beklenmektedir.

Dolar İçin Kritik Tarih Verildi!

#resim3>

Yeni senenin gelmesinin ardından da alım gücünü yakından etkileyen dolar kurunda yaşanacak ilerlemeler vatandaşlar doğrultusundan merakla takip edilmeye devam ediyor. Yeni sene ardından dolar tahminleri bir bir gelmeye devam eder iken ekonomist Selçuk Geçer’in ilgi çeken yorumları gündeme geldi.

Türkiye’de enflasyon seviyesi yüzde 84 olarak kaydedilmişti. Selçuk Geçer bilhassa de hükümetin ‘enflasyon düşecek’ demesinin karşısında durarak bu tür bir düşüşün olanağı olmadığına yer verdi. Selçuk Geçer konuyla alakalı olarak “Enflasyonun yüzde 30’a düşeceğini söylüyorlar ki bu tamamen bir aldatmaca. Asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalması bekleniyor” şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Şubat 2023 tarihinde saat 00.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altında zirve için tarih verdi!

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön