29 / 04 / 2024

Steam açıkladı! İşte 2022'nin en çok satan oyunları

Steam açıkladı! İşte 2022'nin en çok satan oyunları

Yılbaşına bir gün kala, her yıl olduğu gibi bu yıl da Steam 2022'nin en çok satan younlarını açıkladı. peki 2022'nin en çok satan oyunları hangileri?



Steam, bir oyun dağıtım platformudur. Oyun oynayan ve oyun satın almak isteyen kullanıcılar için tasarlandı. Steam, oyunların satışını yapmakla birlikte,  aynı zamanda oyunları indirme, yükleme ve güncelleme işlemlerini de gerçekleştirir. Steam, ayrıca bir sosyal ağ gibi de çalışır ve oyuncular arasında iletişim kurulmasına ve oyunlar hakkında tartışılmasına olanak verir. Steam, PC ve Mac platformlarında çalışır ve çeşitli oyun türlerine sahiptir, 
ancak çoğunlukla PC oyunlarının satışını yapmaktadır.

Steam’de en çok satan oyunlar! (2022)

Steam, 2022’nin en çok satan oyunlarını paylaşmak için bir sayfa oluşturdu. Yer alan tüm oyunları; bu sene en çok satanlar, yeni çıkanlar, en çok oynananlar, erken ulaşımdan çıkanlar,  VR’ın en favorileri ve Steam Deck kategorilerine ayırarak sundu.

 Steam açıkladı! İşte 2022 nin en çok satan oyunları

Steam, sayfada yer alan oyunların brüt gelirleri hakkında bir bilgi paylaşmıyor. Platform, bunun yerine yapımların bu sene elde ettikleri geliri,  yüksekten düşüğe doğru olacak şekilde Platin, Altın, Bronz ve Gümüş olarak ayırdı. Bu sayede net kazançlarını öğrenemesek de, tahmin edebilmek mümkün.  Steam’de en çok satan oyunlar şu şekilde sıralandı;


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön