03 / 05 / 2024

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da yaz sonu indirimi

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da yaz sonu indirimi

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter ın indirimli fiyatını ve özelliklerini sizler için araştırdık. 20 km menzil sunan Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter modelinin fiyatında muhteşem indirim yapıldı



Son dönemlerde popüler olan ve piyasada satın alabileceğiniz erişebilir scooter modellerinden olan Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter için yeni bir kampanya daha yapıldı.

Ürünü pro modeliyle kıyasladığımızda daha kısa bir menzil değerine sahip olan scooter tam dolu pille 20 kilometrelik yol yapabilmenizi sağlıyor. Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter ‘ın pro modeli yüzde 100 şarjla kullanıcıların 45 kilometrelik menzil değerine ulaşmasına destek oluyor.

Tüm bu detaylara ek olarak Xiaomi Mi Elektrikli Scooter Essential, IP54 sertifikasıyla suya ve toza karşı da dayanıklılığı da ürünün artılarından. Xiaomi Mi Scooter yaya, standart ve spor modu olmak üzere üç farklı moda sahip olan üründe modlar arasında geçiş yaparak hız sınırlandırılabiliyor veya hız artırılabiliyor olması da muadillerinden ayıran en önemli detaylardan biri. 
Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da, spor modu ile yüzde 20 eğimli yollardan çıkabilme özelliği de güçlü motor özelliğini ön plana çıkarıyor. Scooter’ın Üzerinde yer alan dijital ekranı sayesinde hız limiti ve güç göstergesi ile anlık durum takip edilebiliyor. 

 Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da yaz sonu indirimi


Geri Dön