23 / 07 / 2024

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da yaz sonu indirimi

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’da yaz sonu indirimi

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter ın indirimli fiyatını ve özelliklerini sizler için araştırdık. 20 km menzil sunan Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter modelinin fiyatında muhteşem indirim yapıldı




Tüm bu özelliklerin yanısıra Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter akıllı telefonlarla da uyumlu şekilde çalışıyor Ulaşım aracı Bluetooth bağlantısına da destek veriyor olması önemli bir detay. 

Akıllı telefonlara kurulan Mi Home uygulaması üzerinden araçtaki verileri kolay bir şekilde görülebiliyor. Bir diğer ayrıntı ise Xiaomi Mi Essential scooter 5 saatte şarj edilebilmesiyle günlük kullanımı oldukça avantajlı bir hale getiriyor. 

Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter’ın Maksimum 100 kilograma kadar destek sunan scooter sunduğu özelliklerle dikkat rakiplerine fark atıyor.Diğer scooterların aksine gövdesinde alüminyum malzemenin tercih edildiği scooter 12 kilogram ağırlığında.Kinetik enerji geri kazanım sistemi de geliştirilmiş olması oldukça önemli bir detay. Xiaomi Mi Essential Elektrikli Scooter sürüş sırasında fren yaparken veya gazı bırakırken, enerji dönüşümü daha verimli olduğu notlarımız arasında. Bu ayrıcalık pil ömrünü uzatıyor. 

Piyasada yaklaşık 10 bin TL’ye satılan scooter’ın fiyatı 7.697 TL e düşürüldü.

Ayrıntımı bilgi için  http://www.mi.com/tr 

Editör notu: Bu haber 02.59 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,33 TL'dir. Euro kuru 18,09 TL, altının gramı ise 986,39 TL'dir. 

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Emekli promosyonunda müjde beklenen Vakıfbank az önce promosyon miktarını yine açıkladı

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön