09 / 05 / 2024

Xiaomi Robot Süpürge almak isteyenlere Migros'tan büyük sürpriz; Yüzde 29 indirim yapıldı

Xiaomi Robot Süpürge almak isteyenlere Migros'tan büyük sürpriz; Yüzde 29 indirim yapıldı

Xiaomi Mi Mop 2 White Vacuum Robot Süpürge Migros'ta indirime girdi. Yüzde 29 indirim uygulanan süpürgenin fiyatı 9 bin 499 TL'den 6 bin 699 TL'ye düştü. İşte detaylar...



Xiaomi Mi Mop 2 White Vacuum Robot süpürge, akıllı ve pratik özellikleriyle ev temizliğini kolaylaştıran bir cihaz olarak biliniyor. Akıllı navigasyon sistemi sayesinde odaları tarayarak en etkili ve verimli şekilde temizlik yapabilen bu robot süpürge, ev sahiplerinin zamanını ve enerjisini tasarruflu bir şekilde kullanmasına yardımcı oluyor.

Süpürgenin geniş su tankı kapasitesi ve dayanıklı yapısı, zeminleri temizlerken aynı zamanda ıslak paspaslama işlemi yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar telefonlarından veya akıllı asistanlarından bu süpürgeyi kontrol edebilme özelliğine sahipler.

Xiaomi Robot Süpürge almak isteyenlere Migros tan büyük sürpriz; Yüzde 29 indirim yapıldı

Migros'un indirim kampanyasıyla birlikte, Xiaomi Mi Mop 2 White Vacuum Robot süpürgeye daha uygun bir fiyatla sahip olmak mümkün hale geliyor. Temizlik işlerini kolaylaştırmak ve teknoloji ile birleştirmek isteyenler için bu indirim büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Ancak, indirimli ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu ve talep üzerine hızla tükenebileceği unutulmamalıdır. Dolayısıyla, ilgilenenlerin kampanyanın geçerli olduğu Migros mağazalarına veya online alışveriş platformuna hızlıca başvurmaları önerilir.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.migros.com.tr/elektronik/xiaomi-mi-mop-2-white-vacuum-robot-supurge-p-2545028

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Haziran 2023 tarihinde saat 21.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 24.68 Türk Lirası, Euro 27.08 Türk Lirası, altının gramı ise 1518 Türk Lirası değerindedir.

Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti'nde yüzde 44 indirim; İşte güncel fiyatı

Homend Dustrider 1260h Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatları ne durumda? İşte 22 Haziran 2023 fiyat listesi

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat!
 


Geri Dön