29 / 04 / 2024

Yakapark Kartal'da teslimler Ekim 2023'te!

Yakapark Kartal'da teslimler Ekim 2023'te!

Firma: Akar Yapı Grubu

Proje: Yakapark Kartal

Gayrimenkul sektöründe uzun senelerdir faaliyette bulunan Akar Yapı Grubu, İstanbul Kartal’da, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanında Yakapark Kartal projesini hayata geçiriyor. Satışların başladığı projede teslimlerin Ekim 2023'te yapılması planlanıyor.



Gayrimenkul sektöründe uzun senelerdir faaliyette bulunan Akar Yapı Grubu, İstanbul Kartal’da, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanında, adalar manzaralı, güvenli, konforlu, huzurlu ve çevre dostu bir yaşam alanına imza atıyor.

Kartal Yakacık’ta hayata geçirilen Yakapark projesi konumu ve önemli merkezlere yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Metro’ya, deniz ulaşımına, toplu taşımaya yürüyüş mesafesinde yer alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden E-5 bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. Üniversite, hastane ve alışveriş merkezlerine komşu lokasyonda inşa edilen Yakapark projesi, deniz gören konutlarıyla Aydos ormanlarına komşu şekilde hayata geçiriliyor.

Yakapark Kartal da teslimler Ekim 2023 te!

3 ayrı blok ve 166 adet konut bulunan Yakapark projesi, yeni normale uygun, balkonlu, ferah konutları ile şehir merkezine yakın fakat gürültüsünden uzak kalmak isteyenler için büyüklükleri 86 metrekare ile 298 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 5+2 tiplerinde konut seçenekleri sunuyor. Proje, sosyal donatı alanları, imkanları, hizmet alanları ve doğayla bütünlüğü kapsamında oldukça zengin bir yaşam alanı vadediyor. Yüzde 80’e yakın kısmı açık ve yeşil alan oşeklinde tasarlanan projede konutların yüzde 70’i ikinci kattan itibaren deniz manzarasına sahip. 

Yakapark’ın 6 bin 300 metrekarelik yaşam alanında kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol gibi çok amaçlı spor sahası, bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, hobi bahçesi, şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale, süs havuzu, cafe, vitamin bar, squash salonu, playstation ve mobil oyun odaları, sinema odası, parti ve karaoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları, kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 

Yakapark Kartal da teslimler Ekim 2023 te!

Konforu ve hayatı kolaylaştıran modern ayrıntılarıyla dikkat çeken Yakapark, deniz ve orman manzarası, üst seviye mimari tasarımı, stratejik lokasyonu, zengin sosyal donatıları arıtma su ve güneş enerjisi ile tasarruf sistemlerinin de yer aldığı doğa ve çevre dostu yapılanması ile İstanbul’un en gözde projelerinden olmaya kuvvetli bir aday şeklinde işaret ediliyor. 

Yakapark, çevreci oluşuyla da dikkat çekiyor. Projede yağmur sularının dönüştürülerek peyzaj alanları sulamasında kullanılacak olmasıyla sudan tasarruf edilip, su israfı da engellenecek. Bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden yararlanmak mümkün olacak. Böylece konut alıcılarının aidat tutarı da düşecek.

120 metrekare 2 oda 1 salon konutların 2 milyon 120 bin TL, 138 metrekare 3 oda 1 salon konutların 2 milyon 467 TL ve 211 metrekare 5+2 konutların 5 milyon 174 bin TL fiyatla satışa sunulduğu projede teslimler Ekim 2023'te yapılacak.

Web: https://yakapark.ist/

Tel: 0216 451 14 14


projeye sor



Geri Dön